Okolie predvádza rozmanitý výber tovaru pre jeseň/zimu 2021

0 Comments

Po vydaní spolupráce Vans minulý mesiac, obľúbené japonské japonské streetwearské označenie sú opäť späť, aby predviedli svoju kolekciu Fall/Winter 2021 pred vydaním. Táto najnovšia kolekcia obsahuje rôzne kusy a ponúka kvalitnú a konštrukciu.

Táto zbierka, ktorá čerpá inšpiráciu z klasických štýlov Americana, vojenského oblečenia a technického oblečenia, predstavuje zmes tovaru spolu s kolekciou vkusných štýlov domácich softvéru. Prvé standout kusy zo zbierky zahŕňajú dva bundy s vzorom Paisley. Každý kus prichádza s uvoľnenou fit popri susedstve podpisu na hrudi.

Obrázok cez susedstvo
Popri tom, dve vojenské inšpirované zalepenia milujú zbierku v armáde a čiernych tónoch. Tieto kusy sú vybavené štyrmi čelnými vreckami a uzavretím gombíkov pre maximálny utilitárny štýl a funkčnosť. Medzi ďalšie kusy patria zúfalé džínsové bundy a technické vesty.

Obrázok cez susedstvo
Na zaokrúhlenie zbierky, susedstvo vydalo výber domáceho tovaru vrátane značkových teniskových škatúľ, zrútiteľnej stoličky, malej odpadkovej plechovky a výberu sviečok zobrazujúcich opice, stredné prsty a pištole. Celá kapsula má poklesnúť okolo 21. augusta na webovej stránke značky a vybraných maloobchodníkov. V ďalších správach vydal Louis Vuitton dva nové doplnky inšpirované potravinami.

Obrázok cez susedstvo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm