Okolie predvádza rozmanitý výber tovaru pre jeseň/zimu 2021

0 Comments

Po vydaní spolupráce Vans minulý mesiac, obľúbené japonské japonské streetwearské označenie sú opäť späť, aby predviedli svoju kolekciu Fall/Winter 2021 pred vydaním. Táto najnovšia kolekcia obsahuje rôzne kusy a ponúka kvalitnú a konštrukciu.

Táto zbierka, ktorá čerpá inšpiráciu z klasických štýlov Americana, vojenského oblečenia a technického oblečenia, predstavuje zmes tovaru spolu s kolekciou vkusných štýlov domácich softvéru. Prvé standout kusy zo zbierky zahŕňajú dva bundy s vzorom Paisley. Každý kus prichádza s uvoľnenou fit popri susedstve podpisu na hrudi.

Obrázok cez susedstvo
Popri tom, dve vojenské inšpirované zalepenia milujú zbierku v armáde a čiernych tónoch. Tieto kusy sú vybavené štyrmi čelnými vreckami a uzavretím gombíkov pre maximálny utilitárny štýl a funkčnosť. Medzi ďalšie kusy patria zúfalé džínsové bundy a technické vesty.

Obrázok cez susedstvo
Na zaokrúhlenie zbierky, susedstvo vydalo výber domáceho tovaru vrátane značkových teniskových škatúľ, zrútiteľnej stoličky, malej odpadkovej plechovky a výberu sviečok zobrazujúcich opice, stredné prsty a pištole. Celá kapsula má poklesnúť okolo 21. augusta na webovej stránke značky a vybraných maloobchodníkov. V ďalších správach vydal Louis Vuitton dva nové doplnky inšpirované potravinami.

Obrázok cez susedstvo

Leave a Reply

Your email address will not be published.