Detroit inšpiruje nového Ricka Williamsa pre jedinečný život X Puma Collab

0 Comments

podobný list mestu Detroit, nový Rick Williams pre Unique Life X Puma Pack bude prepustený na pomoc pri nadchádzajúcom Dni vplyvu jedinečného života. Odvážny, trendový aj ultra funkčný, obidva páry v odrode sa už nazývajú must-cop a uvidíte prečo.

Obrázok cez Puma
Vyrobené so semišom a koženým zvrškom pre vzhľad, ktorý je zreteľne viactyxovaný, prvá dvojica v balení berie narážky z trendu robustného vlaku. Vďaka hrubej medzipodošve, ktorá je vybavená veľmi pohodlným odpružením, ponúkajú šnúrky v štýle úžitkového štýlu prispôsobiteľný tvar a štýlový dotyk. Optimalizovaná priľnavosť prichádza vďaka textúrovaným dezénom, ako aj celý štýl je dokončený „Detroit inšpiruje svetový“ písmo dozadu.

Obrázok cez Puma
Druhý štýl v malej kolekcii je menej robustný a oveľa efektívnejší. „Inšpirovaný“ slogan je k dispozícii v type vyšívaných písmen na bok, rovnako ako medzipodošva je k dispozícii v jasne žltej farbe – takže vám nemôžeme nechať ujsť.

Kvôli poklesu 7. decembra sa im ponúkne v susednom obchode Footlocker Detroit. Dávajte pozor na jediného poskytovateľa, ktorý bude prvý, kto pochopí, kedy sa vo Veľkej Británii môže vyskytovať Rick Williams pre jedinečný život X Puma Collab.

Obrázok cez Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published.