PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Lows sa minulý rok posielali do tombolových víťazov

0 Comments

, Travis Scott poskytol teniskami možnosť vyhrať pár ultra obmedzených Playstation X Travis Scott X Nike Dunk Lows. Súčasťou marketingovej kampane pre vydanie PS5 sa páry „vzorky“ v skutočnosti predávali za milióny dolárov na sekundárnych trhoch, ako sú Stockx, ako aj kozy, je však ťažké uveriť, že akýkoľvek typ z nich bol 100% skutočný.

Obrázok cez Unkwn.faery27Shx
Int’l Diship

Pozrieť viac

Pri príchode do špeciálnej edície Brown Box s namočenými minimami zobrazenými priamo na prednej strane existuje iba 24 párov na celom svete. Prechod s bezplatnou konzolou PS5, okolo chrbta je špeciálna správa od samotného La Flame:

„Jack tu. Chcel vám poskytnúť ti trochu ocenenia za to, že sa so mnou hojdá tak dlho. Iba domácnosť. Dostal ma, aby som presne veril v tom, aké dôležité je obzrieť sa späť, keď sa pohybujete vpred. Rovnako ako zhromažďovanie Dunkov, teraz budujeme budúcnosť v skutočnom čase. Mali sme víziu a spojené s tímom, aby sa to stalo. Nepamätajte si, že si vezmete deň voľna na svoju metódu. Užite si tieto časy. Nikdy sa nevzdávajte. Od mesta H mesto po svet. Oceňujte gang. “

Pokiaľ je nám známe, PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low nikdy nezíska vydanie verejnosti, rovnako ako zostane „priatelia a rodina“-exkluzívne až do konca času. Pochopme, čo veríte tomuto špeciálnemu vydaniu, ako aj v pridružených správach, Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 Low má konečne dátum vydania!

Obrázok cez Unkwn.faery27Shx
Int’l Diship

Pozrieť viac

Leave a Reply

Your email address will not be published.