10 najhorúcejších vydaní tenisiek od apríla 2019

0 Comments

sa pripravuje na leto s najhorúcejšími vydaniami od apríla 2019! Šialený mesiac pre tenisky sme videli veľa ultra vysokých tepelných koláčov od spoločnosti Adidas a Nike, ako aj niekoľko modelov GR, ktoré zmenili hru! So všetkým povedané, urobili sme nemožnú úlohu zaokrúhliť desať najlepších kvapiek mesiaca!

Od všeobecných vydaní po niektoré z najexkluzívnejších kopov na svete sme veľmi starostlivo vyberali veľa žiaducich kvapiek apríla, ktoré teraz potrebujete vo svojej kolekcii tenisiek! Ak ste zmeškali niektorú z nich, nezabudnite sledovať @Thesolerestocks na Twitteri pre najnovšie a najväčšie zásoby!

Atmos x Nike Air Max 2 Svetlo

Snáď najviac podceňovaná spolupráca v mesiaci, svetlo Atmos X Nike Air Max 2 zasiahlo police na začiatku apríla 5. apríla az nejakého zvláštneho dôvodu je stále k dispozícii! Táto topánka sa prvýkrát predstavila v spoločnosti ComplexCon v minulom roku, prehodnocuje Cult Classic v 90. rokoch a dáva mu farebnú schému, ktorá je vyrobená na otáčanie hlavy. V hornej časti sa nachádzajú priesvitné plastové prekrytia, zatiaľ čo pohodlný vzduchový medzipodošvia sedí dole dole pre extrémne pohodlie.

Adidas ZX 4000 4D „uhlík“

Jeden z najviac medializovaných trénerov roku 2018 klesol 6. apríla v inej farbe a stále sedí! Pri označovaní druhej topánky ZX4000 4D je Adidas ZX 4000 4D „Carbon“ natretá v úplne čiernej farebnej schéme so žltými a šedozelenými akcentmi, ktoré majú po celom kontraste. Vytvorená z Primeknit, celovečerná futbalová podpora 4D v „Aero Green“ je nižšie pre ďalšie pohodlie a neobmedzené tlmenie.

Nike Air Jordan 1 Low ‘University Gold’

Vďaka ikonám štýlu, ako je Travis Scott, Nike Air Jordan 1 Low ‘University Gold’ sa potešila obrovským nárastom popularity, pretože 13. apríla zasiahla police. Inšpirujúc sa siluety Swoosh’s Skateboarding Silhouettes, topánka dorazí do konvenčnej farby blokovanej estetiky a je vyrobená z prémiovej kombinácie luxusnej kože a pružného semišu. Topánka, ktorá klesla v rôznych farbách, je to pravdepodobne najlepšia.

Zbierka Nike ‘On Air’

Po roku Swoosh 13. apríla konečne uvoľnil zbierku Nike ‘on Air’. Zvyčajne pre tieto typy správ by sme si vybrali to najlepšie z balíka, ale v tomto prípade to nebolo možné! Skladá sa z Air Max 97 ‘Neon Soul’, Air Max 97 ‘Shanghai Kaleidoscope’, The Air Max 97 ‘London Summer of Love’, The Air Max 98 ‘La Mezcla’, The Air Max 1 ‘Tokyo Maze’, A Air Vapormax plus „Paríž“, všetkých šesť vzorov je rovnako zreteľných, ako sa dostane, a niektoré z nich sú stále k dispozícii, aby sa teraz dostali najlepšie!

BAPE X susedstvo x adidas pod-S3.1 ‘nhbape’

Po veľmi obmedzenom poklese začiatkom tohto roka získala vysoko vyhľadávaná štvrť BAPE X Adidas Pod-S3.1 ‘NHBAPE’ tento mesiac 19. apríla oveľa väčšie vydanie! Pri príchode do čiernej a bielej palety, prvý camo motív spoločnosti Nig’s Label, zdobí celé zvršok, pričom podpisová lebka NBHD a kríženia sa zmiešajú pri dobrej miere. Ak ste v januári nedostali šancu na porovnanie, bolo to veľmi k dispozícii opätovné vydanie.

Nike SB Dunk High „Walk the Dog“

Vydanie 20. apríla alebo 4/20 … Alebo Deň buriny, Nike SB Dunk High „Walk the Dog“ bol prekvapením, ktoré nebolo pre slabé srdce. Oblečený vo varite vzorov a kožušín súvisiacich s psom, plátno swoosh zdobí bočné a stredné strany, napodobňujúca golier psa. Dole dole nájdete čistú bielu medzipodošvu, ktorú zdôrazňujú Patches Brown-predstavujúca čerstvo vyrábané hovienko psa. Áno, čítate to správne.

Donald Glover X Adidas ‘Donald Glover Presents’ Collection

Po mesiacoch čakania sme konečne videli tento mesiac 25. apríla vydanie zbierky Donald Glover X Adidas ‘Donald Glover Presents. Značenie prvého podpisového tenisového radu Childish Gambino zahŕňa kontinentálne 80, Nizza a Lacombe, ktoré sú všetky maľované v čistom sivobielom odtieni s vopred vyzdvihnutými detailmi. Aj keď to nemusia byť pre každého, sú to jedny z najlepších letných topánok, ktoré si peniaze môžu kúpiť.

Ambush x Nike Air Max 180 High „White“

Swoosh 26. apríla prepracoval renomovanú siluetu AM180 s Ambush X Nike Air Max 180 High ‘White’! Vyrobená v spolupráci s juhokórejským módnym návrhárom Yoon Ahn, nahradila zvršok modelu čistým bielym plášťom, ktorý sa na rozdiel od všetkého iného. Black Zipper, ktorý je podobný tomu, čo sa nachádza na lete vzduchového priblíženia, rukavice strieľa dolu stredom a zaokrúhľujú vzhľad pripravený na dráhu.

Nike Air Concer of God Rob „Light Bone“

Jerry Lorenzo, ktorý označil svoju druhú spoluprácu s teniskami so Swooshom, 27. apríla uvoľnil problém spoločnosti Nike Air Over of God Roba „Light Bone“, aby kritizoval. Pocta pocte Air Rob z roku 1992 s renomovanými popruhmi „X“ prednej časti prednej časti prednej časti prednej časti „X“ je maľovaná v ultra čistom sivobielom odtieni a sedí na vrchole dvojitého zviazaného vzduchového jednotky, ktorá je dokončená priesvitným modrým kusom, ponukaE topánka s pop s kontrastom.

Adidas Yeezy 700 „Analóg“

A v neposlednom rade máme Adidas Yeezy 700 „Analóg“. 27. apríla zasiahnuté police, považuje ho za letnú topánku! Ultra luxusná koža a maslová hladká semišová tvoria hornú časť robustného tenisky a dole, je prítomná agresívne štýlová penová medzipodošva, ktorá má v plnej dĺžke zvýšenie medzipodošvy pre pohodlie, o ktorej môžete písať domov. Napodiv, stále môžete získať tento tenisku Kanye X Adidas pre maloobchod, takže sa vykopajte skôr, ako sa vypredajú!

No, máš to! Desať najhorúcejších vydaní z apríla 2019! Koľko z nich sa vám podarilo kopírovať? Čo je na vašom zozname želaní? Dajte nám vedieť a nezabudnite ho udržiavať uzamknuté v jedinom dodávateľovi pre najnovšie a najväčšie v teniskách! Ak chcete získať oveľa viac obsahu, ako je tento, nezabudnite si stiahnuť našu oficiálnu aplikáciu, aby ste teraz prešli najlepšiu bezplatnú!

Leave a Reply

Your email address will not be published.