Wood Wood Fall/Winter 2021 zahŕňa umenie triedy

0 Comments

s blížiacim sa jeseň/zima pred nami, čas, aby sme zlepšili naše šatníky z chladného počasia. Zdá sa však, že nie, že dánske drevené drevo, ktoré sa narodilo, dostal poznámku, ako aj zase poskytli zbierku pokročilých kusov s čistými rezmi pripravenými na nás na jar.

Celá zbierka vidí množstvo tradičných siluiet zdobených čistými rezmi, ako aj podivné grafické vzory. Vzory Jacquard v retro štýle ponúkajú živé zvraty v zbierke, ako aj sú doplnené estetikou športového oblečenia bez stavu. Športové svetlo v kolekcii používa okrem loga a kapuckých kapucní kolegiálnu variabilnú bundu oblečenú v červenej, čiernej aj bielej farbe.

Obrázok pomocou dreva dreva
Všade v ponuke vidíme, že v priebehu celého obdobia je zvýšená funkcia témy Slnka. Téma končí cez prípravnú hlbokou modrou mikicou vestou spolu s rodovo neutrálnym svetrom, ktorý je spárovaný s perlovými gombíkmi.

Celá zbierka je oblečená v rôznych odtieňoch jesenných a zimných odtieňov vrátane odtieňov vínových purpurov, hlbokého námorníctva a rôznych neutrálnych tónov. Tieto možnosti vytvárajú rôzne možnosti pripravené na to, aby sa zmestili aj tie eklektické šatníky.

Úplne prvé ponuky sa majú znížiť na internete, ako aj v obchode 29. júla. V ďalších správach sa SACAI X skratka pripojila k silám v januári 2022.

Obrázok pomocou dreva dreva

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm