veľkosť? X Adidas preskúmajte úžasnú vonku pre tento exkluzívny Ozweego

0 Comments

po ich nedávnej spolupráci so Swooshom pre Nike Shox TL ‘Viotech’, British Merchant veľkosť? Teraz sa spojil s tromi pruhmi, aby prevzal siluetu Adidas Ozweego. Tento retro bežec, inšpirovaný Oregonským jazerom Oswego v okrese Clackamas, skúma úžasný vonku!

Oz Adiprene, maľovaný v neuveriteľne výraznej farebnej schéme, je ponorený do bohatej gaštanovej farby, ktorá je inšpirovaná západnými červenými cédrami, ktoré sú všade v jazere Oswego. Tan Overlays obsahuje dotyk kontrastu, zatiaľ čo ľadové modré akcenty sa objavujú aj na jazyku, potrubí a ponožkách, ktoré reprezentujú samotné jazero. Aby ste to všetko zaokrúhlili, stielka je vytlačená jaskynnými maľbami a kamennými dielmi, zatiaľ čo robustná adiprénová medzipodošva dole dole dodáva tenisky s pohodlím, ktoré je mimo stupnice.

Ak veľkosť? X Adidas Ozweego je trochu z vás, potom označte svoje kalendáre na 19. júla! Jedna z najzvokejších spolupráci v mesiaci, naozaj nechcete nechať ujsť! Dajte nám vedieť, či do letnej rotácie pridáte pár, a keď ste tu, nezabudnite sa pozrieť na celý rad tenisiek adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm