Hádajte originály X Don Toliver spolupracovať pre „Life of a Don“ Merch Capsule

0 Comments

pred spustením druhého štúdiového albumu Don Tolivera „Life of A Don“, 27-ročný Rapper narodený v Houstone Texas. Spojte sily s Guess Originals pre limitovanú edíciu obchodnej kapsuly, ktorá oslavuje aktuálne vydanie.

Nicolai Marciano, riaditeľka značkových a kreatívnych partnerstiev, poznamenal „kreatívne, naozaj rešpektujem a zosúladil s tým, čo robí Don Toliver, a to sa cítilo ako ideálny čas na partnerstvo pri vytváraní tovaru a podporovaní jeho nového albumu Life of a Don. ”

Obrázok pomocou odhadov originálov
Samotná kapsula pozostáva z dvoch mikín, dvoch tričiek s dlhým rukávom a pár džínsov ľahkého umývania, z ktorých všetky sú vybavené výberom podpisov Don Toliver a Guess Com-značky. Kapucňové prichádzajú v čiernych aj sivých farbách a majú v strede hrudníka logo „Hádaj“ zafarbené dúhou. V zadnej časti kusov bol pripravovaný zoznam skladieb albumu zobrazený v rôznych písmach.

Tričká s dlhým rukávom prichádzajú aj do čiernych aj šedých odtieňov a majú podobné logo „hádajte, kto“ ako ľavá strana hrudníka. V zadnej časti odevu vidíme klasickú odhadovú ikonografiu s pridaním „don“, ktorá nahradí pôvodné logo.

Táto linka bude k dispozícii na nákup spolu s nadchádzajúcim albumom na webovej stránke Guess 8. októbra. V ďalších správach sa Najvyššia pripravená na jeseň 2021 vynecháva eklektický rozsah odpalísk.

Obrázok pomocou odhadov originálov

Leave a Reply

Your email address will not be published.