10 najhorúcejších vydaní tenisiek od júna 2019

0 Comments

Ak ste si mysleli, že May je blázon pre vydania tenisiek, pravdepodobne ste bývali pod rockom za posledný mesiac. Bez akejkoľvek prehnanosti bol jún 2019 jedným z najhorúcejších mesiacov pre tenisky v nedávnej pamäti. Nielenže sme videli veľa zbrusu nových Yeezy Colourways, ale Virgil Abloh tiež odhalil tonu sivobielej topánky X Nike. So všetkým povedané, urobili sme nemožnú úlohu zaokrúhliť desať najlepších kvapiek mesiaca!

Od všeobecných vydaní po niektoré z najexkluzívnejších kopov na svete sme starostlivo vybrali najžiadanejšie júnové kvapky, ktoré práve teraz potrebujete vo svojej rotácii tenisiek! Ak ste zmeškali niektorú z nich, nezabudnite sledovať @Thesolerestocks na Twitteri, kde nájdete najnovšie a najväčšie doprovod!

Yeezy 700 V2 ‘Vanta’

Aby sa veci začali, vydal Yeezy 700 V2 ‘Vanta’ 6. júna. Pri označovaní prvej čiernej 700 od siluety debutoval v roku 2017, je v skutočnosti pomenovaný po materiáli Vantablack “Surrey Nanosystems, ktorý je jednou z najtmavších černochov na svete. Zostavná medzipodošva z prémiovej kombinácie semišu a sieťoviny sedí robustná podozrenie, ktorá sa nachádza dole pre pohodlie, ktoré je doslova mimo porovnania.

Undercover x Nike Daybreak ‘Blue Jay’

Vyrobené v spolupráci s japonským módnym štítkom Undercover, The Undercover X Nike Daybreak ‘Blue Jay’ zasiahli police len o deň neskôr 7. júna. Prvýkrát predstavený počas predstavenia Jun Takahashi v Paríži Módne jarné leto 2019 je vyrobený z vodotesného materiálu s hladkými semišovými blatníkmi pre luxusný dotyk. Dole dole, agresívne štýlová medzipodošva Eva dokončí dizajn zastavenia show.

Yeezy Boost 350 V2 „Čierna“

Yeezy Boost 350 V2 ‘, považovaný za najhorúcejšie vydanie roku 2019, zmenil hru, keď sa začal 7. júna. Ako prvá „Triple Black“ 350 V2 od februára 2017 je vybavená pohodlnou konštrukciou Primeknit, doplnenou priehľadným sieťovým pruhom, ktorý všetci poznáme a milujeme. Dole dole je prítomná medzipodošva Boost pre neuveriteľné pohodlie a je to všetko zaokrúhlené s nádychom červenej okolo karty Pull Pull.

Parley X Adidas Alphaedge 4D „Aero Green“

Ako je stále k dispozícii Parley X Adidas Alphaedge 4D „Aero Green“, je mimo vysvetlenie. Celkom doslova vytvára vlny, keď sa vydá 8. júna, táto topánka má úplný zvršok Primeknit, ktorý je čiastočne vyrobený z recyklovaného oceánskeho plastu. Dole dole nájdete 4D medzipodošvu, ktorá je vyrobená z ľahkého a kyslíka, zatiaľ čo detaily s značkou zasiahne pätu Pull Tab a dokončuje ekologický dizajn.

Off-biela X Nike Air Force 1 ‘MCA’

Dátum poklesu pre sivobiele X Nike Air Force 1 ‘MCA’ bol udržiavaný v zábaloch až do rána prepustenia 14. júna, takže by nemalo byť prekvapením, že sú mimoriadne obmedzené. Vyrobené v spolupráci s múzeom súčasného umenia v Chicagu, je namaľované v pozoruhodnej modrej farbe schémy a je zdobené mnohými dekonštruovanými dotykmi Virgil Abloh, vrátane viditeľného šitia, citovaného textu a červenej zipsovej značky.

Yeezy 700 V2 ‘Tephra’

Yeezy 700 V2 ‘Tephra’, ktorý považoval mnoho tenisiek za najlepších pozemských tónov Yeezy, ktorý kedy bol vyrobený, klesol 15. júna. Pôvodne nazývaný „cement“ je horný maľovaný v rôznych odtieňoch šedej, ktorá sa krásne kontrastuje proti sebe. Veľa semišových obalí okolo modelu, zatiaľ čo robustná medzipodošva Boost je lemovaná gumou ďasien pre pridanú trakciu a trvanlivosť pri každom kroku.

Supreme X Air Jordan 14 „Biela“

Pravdepodobne ich najkontroverznejšia spolupráca, najvyššia X Air Jordan 14 ‘White’ z 22. júna, označuje svoj druhý model Jumpmana od troch balení AJ5 v roku 2015. Maľované v čistej bielej palete, klesla koža celá zvršok Stovky kovových cvočkov dávajú topánke takmer punk rockovú estetiku. While it’s definitely not their most popular collab, it shows that supreme aren’t afraid of trying new things.

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 ‘Electric Green’

Picking the Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 ‘Electric Green’ over the other two was pretty hard, but we selected this one because of its crazy vibrant palette that hard to ignore. part of Virgil Abloh’s “TRACK”; collection from June 24th, it’s painted in a striking green colour scheme with deconstructed elements appearing throughout. one of the main features are the exaggerated traction grips down below that pay homage to track-dedicated shoes.

Air Jordan 1 High ‘Gym Red’

The hype surrounding the Air Jordan 1 High ‘Gym Red’ is off the charts, and it’s easy to see why. Dropped on June 29th, this AJ1 takes design cues from the 1985 classic, with a show stopping red, black, and white colour scheme to boot. Boasting a luxe leather construction, a Swoosh shoots down the lateral and medial side walls, while the midsole is infused with Nike’s Air tech for comfort you can write home about.

Yeezy 700 ‘Utility Black’

And last but not least, we have the brand new Yeezy 700 ‘Utility Black’. rV ten istý deň 29. júna tento tajný teniska označuje druhú čiernu 700 od „Vanta“ začiatkom tohto mesiaca. Vyrobené z ultra luxusnej kože a maslového hladkého semišu je tiež prítomná tona sieťoviny pre celodenné nosenie. Dole dole sa objaví medzipodošva Boost a podobne ako „Tephra“ je tiež lemovaná gumou ďasien pre extra trvanlivosť.

No, máš to! Desať najhorúcejších vydaní z júna 2019! Koľko z nich sa vám podarilo kopírovať? Čo je na vašom zozname želaní? Dajte nám vedieť a nezabudnite ho uchovávať na jedinom dodávateľovi pre najnovšie a najväčšie tenisky! Ak chcete získať viac, ako je tento, nezabudnite si stiahnúť našu oficiálnu aplikáciu zadarmo práve teraz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Random Posts

Links

otcpu

ruwmi

fonas

muwmy

trucb

oblte

dhuot

janoe

oavda

aixfa

wlose

browc

pamrl

koaic

vleia

ouijl

goqie

unigy

inwae

awvil

myobe

nigae

obeja

afouh

sfeoa

mlebs

rhooh

ushox

oaois

etomz

oaifm