Ako upraviť svoje Nike Air Force 1

0 Comments

Jeden z najúžasnejších siluiet Nike, Nike Air Force 1 si nárokoval miesto v teniskovej sieni slávy zo všetkých správnych dôvodov. Debut v roku 1982 je AF1 od tej doby jednou z najpredávanejších siluiet značky. Či už je to tohtoročná spolupráca Travis Scott alebo v štýle leteckých síl Bobbito Garcia X Nike v roku 2007, každá jednotlivá teniska má svoju osobnú obľúbenú iteráciu tejto ikonickej siluety.

Af1, ktorý dodáva nekonečný štýl potenciálu, sa dá doslova nosiť s čímkoľvek. Či už sú to džínsy, bežeckári alebo svieže na mieru, tieto tenisky dodávajú okamžitému poľskému súboru akýkoľvek súbor. Prejdite, aby ste zistili, ako niektorí z našich obľúbených ovplyvňovateľov štýl ich páry…

@HypedJason
V rozhodnutí udržať svoj trojitý biely AF1 Crisp and Clean, @Hypedjason nosí jeho zúfalé džínsy a vreckové tričko. Ako ich udržuje bezhlivo? Je to tajomstvo.

nepravdivý

@C__K_
@C__k_, ktorý má na sebe svoj kaktus Jack Nike Air Force 1 s trendovými nákladnými nohavicami, dáva lekciu v mestskom štýle bez námahy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok zdieľaný Clemens Kuchinka / CK (@C__K_)

@Qiasomar
Za čo dokazuje, že pop z farby môže dokončiť akýkoľvek outfit, @Qiasomar nosí svoj sivobiely X Nike AF1 s džínsami vreckových džínsov a psychedelická kapucňa s kravatou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok zdieľaný Qias Omar (@Qiaasomar)

@Levibentlee
Ďalším fanúšikom klasickej iterácie bielej na bielej, @levibentlee udržuje veci jednoduché a efektívne s nohavicami na mieru a sviežej odpaliská. Čerstvé kvety voliteľné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok zdieľaný Levi Bent-Lee (@levibentlee)

@Rebeccahyldahl
Lekciu v oblasti doplnku @Rebeccahyldahl tímy jej letectvo 1 „Shadows“ so zodpovedajúcimi ponožkami a lešteným reťazcom strieborného členku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok zdieľaný Rebeccou Hyldahl? (@Rebeccahyldahl)

Leave a Reply

Your email address will not be published.