Tradičná kožená tradícia Pleasures X Reebok je úplne nová silueta!

0 Comments

Tradičná kožená tradícia Pleasures X Reebok je úplne nová silueta, ktorá bola založená ako súčasť súčasnej spolupráce medzi týmito dvoma štítkami. Los Angeles Streetwear Brand Pleasures sa rýchlo stala vysoko rešpektovaným menom v priemysle, zatiaľ čo Reebok zostáva jedným z najvhodnejších výrobcov obuvi všetkých čias.

Kombinácia významných aspektov z niekoľkých najslávnejších siluiet Reebok, tradičná kožená tradícia bola zobrazená v béžovej farbe, ako aj vzhľad, ktorá vyzerá ako plná technológie s vysokou špecifikáciou. Zdá sa, že zvršky sú vytvorené prevažne z technickej sieťoviny, s tradičným logom Reebok’s Tradičné logo šípov, ako aj logom typu Pleasures na každej strane.

Robustná biela medzipodošva zaokrúhľuje siluetu pre trendový vzhľad, a určite sa rozhodneme, že uvidíme oveľa viac tejto novej topánky! Zatiaľ sa v súčasnosti nerozumie tomuto vydaniu, takže ho uistite, že je to zamknutý ideálny priamo tu u jediného dodávateľa pre všetky súčasné správy, ako aj aktualizácie vo svete obuvi. Keď ste tu, skontrolujte kolekciu Scooby-Doo X Converse, ktorá práve klesla!

Obrázok prostredníctvom potešenia

Leave a Reply

Your email address will not be published.